Почетна

Наградни књижевни конкурс
Библиотека "Димитрије Туцовић" из Лазаревца и Туристичка организација ГО Лазаревац под покровитељством Министарства за трговину, туризам  и телекомуникације расписује наградни конкурс за најбољу необјављену песму о љубави и вину "Вино је поезија у чаши".

Опширније...

 

Трибина "Ја у центру пажње"
У уторак, 26. септембра у 1500 часова, а у оквиру манифестације "Дани европске баштине", одржана трибина односно је панел дискусија под називом "Ја у центру пажње" посвећена реформи јавне управе у МУП-у Србије чиме се истоимена кампања наставља као део пројекта "Партнерством до добре воље Јавне управе".

Опширније...

 

Жива библиотека - Језик и природа
У вечерњим часовима манифестација "Дани европске баштине" настављена је програмом који је носио назив "Жива библиотека – језик и природа".

Опширније...

 

Природњачки детективи
Радионица под називом "Природњачки детективи" реализована је на Дечијем одељењу Библиотеке "Димитрије Туцовић" Лазаревац, а у оквиру манифестације "Дани европске баштине" у среду, 28. септембра.

Опширније...

 

Пчелиња заједница у Библиотеци
Пчелиња заједница била је тема предавања које је за ученике шестог разреда ОШ „Дуле Караклајић“ одржао Горан Чакардић, члан извршног одбора пчеларских организација Србије.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 105

Статистика
Број прегледа чланка : 712066