Почетна

Play english – новогодишња приредба
У петак, 30. децембра школица енглеског одржала је своју новогодишњу приредбу на којој су мали полазници показали колико су научили ове 2016. године која је на измаку. Деда Мраз је поделио поклоне јер су били добри, наравно, а ми смо тако и ову годину завршили уз песму, игру и дечије осмехе.

Опширније...

 

Новогодишњи концерти МШ "Марко Тајчевић" у Библиотеци
Од понедељка, 26. до четвртка, 29. децембра у свечаној сали Библиотеке одржана су четири концерта класичне музике. Првог дана наступили су ученици школе, друго вече су своја музичка достигнућа посетиоцима приказали студенти музичких академија, а треће вече концерт су одржали професори ове музичке школе. У четвртак, 29. децембра, одржан је "Концерт под маскама". Захваљујемо се МШ "Марко Тајчевић" и њеним гостима што су оплеменили последње дане 2016. године својим изузетним музичким изведбама квалитетне класичне музике.

Опширније...

 

Музичко поетско вече
У суботу, 24. децембра, у Библиотеци је одржано музичко поетско вече и кратко предавање о медитацији. Учестовали су Оркестар гитара, Мирјана Стефановић, учитељ медитације и песникиње Љиљана Влаховић и Гордана Матић Дракула. Лепо смо се дружили и обележили крај ове године уз уметност и нова сазнања.

Опширније...

 

Награђени најактивнији читаоци Библиотеке
У петак, 23. децембра додељене су награде најактивнијим читаоцима Библиотеке. Оркестар гитара је употпунио програм музиком, Деда Мраз је поделио поклоне, а ми се надамо да ће наши највернији корисници наставити да се друже са књигом у оволикој мери и наредне године. Свима желимо срећне празнике.

Опширније...

 

Празничне продајне изложбе књига
У Библиотеци тренутно можете купити по повољним ценама издања три издавачке куће: Лагуна (позајмно одељење за одрасле), Клио (хол Библиотеке) и Креативни центар (дечије одељење). Искористите прилику и обрадујте себе новим насловом.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 97